Tiyatro Etkinlikleri

Düzenlediğimiz sosyal, kültürel etkinliklerle şehrimizin sosyal hayatına büyük canlılık katan üniversitemizde profesyonel ekiplerce ya da amatör gruplarca hazırlanan birçok etkinlik yer alıyor. Ücretsiz olan etkinliklerimize personelimiz ve öğrencilerimizin yanı sıra Amasya halkı da yoğun ilgi gösteriyor.

Sahte Gelin:

Üniversitemiz kültürel faaliyetler kapsamında Giresun Belediye Şehir Tiyatroları'nın "Sahte Gelin" isimli tek perdelik komedi oyunu Eğitim Fakültesi Kongre ve Kültür Merkezinde sahnelendi. Üniversitemiz akademisyenlerinden Atilla Özgen tarafından uyarlanan, yönetmenliğini Doğan Turan'ın yaptığı oyun ücretsiz alarak üniversitemiz tarafından Amasyalı tiyatroseverlerin beğenisine sunuldu.

SAHTE GELİN

Haydi Karına Koş:

İnönü Üniversitesi Tiyatro Topluluğu tarafından 29. Sanat Yılı Etkinlikleri kapsamında Haydi Karına Koş adlı tiyatro oyunu üniversitemiz Kongre ve Kültür Merkezinde tiyatroseverlerle buluştu. Ersin Aycan tarafından yönetilen oyunu Rektörümüz Prof. Dr. Metin Orbay'ın yanı sıra kalabalık bir seyirci topluluğu izledi.

KOSSS

Amasya Üniversitesinin etkinlikleri ücretsiz olup tüm Amasya halkı davetlidir.

Amasya Üniversitesi