Şampiyon Kızlardan Üniversitemize Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay; Okul Sporları Bayan kategorisinde Türkiye Şampiyonu olan ve 3-10 Nisan 2016 tarihlerinde Hırvatistan'daki Dünya Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek Amasya Spor Lisesi Bayan Futsal Takımını,  makamında kabul etti.

Amasya Spor Lisesi Bayan Futsal Takımı sporcularına Dünya Şampiyonasında başarılar dileyen Rektör Orbay; ''Genç yaşlarda sporun teşvik edilmesi ve sporun yaşamın vazgeçilmez bir parçası olması noktasında üniversite olarak mevcut altyapımızı Amasyalı sporseverlerin kullanımına açtık. Kulüplerimizle ve spora ilgi duyan herkesle işbirliği içerisindeyiz. Amasya Spor Lisesi Bayan Futsal Takımımızın göstermiş olduğu başarı ilimiz ve ülkemiz sınırlarını aşmış uluslararası düzeyde temsile çıkmıştır. Hırvatistan'da düzenlenecek olan şampiyonada kendilerinin ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyor; sonucu her ne olursa olsun Amasya'dan zor imkânlar içerisinde ilden bölgeye bölgeden ülkeye ülkeden sınırlar ötesine taşan bu başarı öyküsünün kahramanlarını tebrik ediyor; başarılar diliyorum.'' dedi.

futsal123