Bilek Güreşi Şampiyonasında İki Madalya

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Üniversitelerarası Bilek Güreşi Şampiyonası Antalya'da yapıldı. 35 üniversitenin katıldığı Üniversitelerarası Bilek Güreşi Şampiyonasına üç sporcuyla katılan üniversitemiz takımı Amasya'ya iki bronz madalyayla döndü. Teknoloji Fakültesinden Makine Mühendisliği Bölümü üçüncü sınıf öğrencimiz Tuğçe Sarıtaş Bayan 60 Kilogram Sağ Kolda; Elektrik Elektronik-Mühendisliği Bölümü dördüncü sınıf öğrencimiz Büşra Gürol ise 65 Kilogram Sağ Kol kategorisinde Türkiye 3'üncüsü olarak üniversitemize iki bronz madalya kazandırdılar. Şampiyonaya katılan bir diğer sporcumuz Kübra Ayvaz ise 60 Kilogram Sol Kolda 5'inci oldu.  Sporcularımızı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

bilekkk