Öğrenci Kimlik Kartları

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı üniversitemize kayıt yaptıran  tüm öğrencilerimize kimlik kartlarını ücretsiz olarak vermektedir. Verilen kartların teknik sebeple bozulması veya hiç çalışmaması durumunda da yeni bir kimlik kartı düzenlenmektedir. Ancak kart merkezimizde sürekli kart değişikliği yapıldığı tesbit edilmiştir. Üniversitemiz Senatosunun aldığı karar gereği bundan böyle kartların kırılması, kaybolması, fotoğraf değişikliği gibi nedenlerle öğrenci kimlik kartlarını yeniletmek isteyen öğrencilerimizin, aşağıda belirtilen Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı'nın hesap numarasına 10.00 TL'nin yatırıldığını gösterir bir belgenin (bankamatik fişi, makbuz, havale kağıdı vs.) gerekçeli dilekçe ekinde sunulması halinde yeni bir öğrenci kimlik kartı düzenlenebilecektir. Öğrencilerimizin bilgilerine sunulur.

Halk Bankası Amasya Şubesi

Hesap Numarası : 06000008