Gönüllülük Eğitimi Gerçekleştirildi

Gençlik ve Spor Bakanlığı desteğiyle üniversitemiz tarafından Amasya'da yürütülen 'Gönüllü Elmalar' projesinin Gönüllülük eğitim faaliyeti gerçekleştirildi. Gönüllülük eğitimine 500'e yakın öğrenci katıldı.

Projemizin ana temasını oluşturan Gönüllük bilinci ile ilgili yapılan eğitim programı 3 oturumda gerçekleşti. İlk oturumda Eskişehir Anadolu Üniversitesinden Prof. Dr. Erhan Erdoğan; 2. oturumda Kişisel Gelişim Uzmanı Yüksel Bağışlar Gönüllük bilincinin önemiyle ilgili sunum yaptılar.

Programın öğleden sonraki oturumda ise Türkiye'den Afrika'ya giden gönüllü doktorlar arasında yer alan ve Afrika'ya yaptığı tıbbi yardımlarla tanınan Dr. Fahrettin Er yer aldı.

Gönüllü Elmalar projemizde yer alacak gençlerimizin gönüllülük bilincinin daha da pekiştirilmesi için yapılan eğitim faaliyetimizi Gençlik ve Spor Bakanlığı organize etti. Proje çalışma grubumuzdan Proje Koordinatörü Avrupa Birliği Uzmanı Derya Piroğlu, Koordinatör Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Erdal Ünsalan ve Yrd. Doç. Dr. İlker Kösterelioğlu program sonrası Gönüllü Elmalar proje faaliyetlerini öğrencilerle birlikte değerlendirdiler.

gönüllü-son

Amasya Üniversitesi