Tek Ders Başvuru Duyurusu

Geçmiş Yıllardan Pedaojik Formasyon Programına kayıtlı olan  öğrencilerimiz için TEK DERS SINAVI  03 KASIM 2016 tarihinde ilgili öğretim uyesi tarafından saat 11:00 da Eğitim Fakültesinde İlgili öğretim üyesinin belirleyeceği salonlarda yapılacaktır.  TEK DERS sınavına Pedagojik Formasyon Programında 1. ve 2. dönemde alınması gereken tüm dersleri alıp, her iki dönemde yer alan tüm derslerde (Öğretmenlik Uygulması dersi dahil)  devamsızlıktan kalmadan sadece 1 dersten sınavdan başarısız olarak tekrara kalan öğrenciler faydalanabilir. Bu haktan faydalanmak için öğrencilerimizin 02 KASIM 2016 Salı günü mesai bitimine kadar Eğitim Fakültesi Öğrenci İşlerine tek ders sınavına girmek istediği dersi belirten bir dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir.

Değerlendirilen başvurular internet üzerinden 02 KASIM 2016 mesai bitiminden sonra duyurulacaktır.

ÖNEMLİ: Dilekçede, Adınız ve Soyadınız, Bölümünüz, Öğrenci Numaranız, Tek Ders Sınavına gireceğiniz Dersin Adı ile  ilgili Dersin Öğretim Üyesinin Adının bulunması gerekmektedir.