Tek Ders Başvuru Duyurusu (Önemli)

Sevgili Öğrencilerimiz,

Pedaojik Formasyon Programına kayıtlı olan  öğrencilerimiz için TEK DERS SINAVI  03 ŞUBAT 2017  Cuma günü ilgili öğretim üyesi tarafından saat 11:00 da Eğitim Fakültesindeki  ofisinde yapılacaktır.

TEK DERS sınavına Pedagojik Formasyon Programında 1. ve 2. dönemde alınması gereken tüm dersleri alıp, her iki dönemde yer alan tüm derslerde (Öğretmenlik Uygulması dersi dahil)  devamsızlıktan kalmadan sadece 1 dersten sınavdan başarısız olarak tekrara kalan öğrenciler faydalanabilir.

Bu haktan faydalanmak için öğrencilerimizin 02 ŞUBAT 2017 Perşembe günü mesai bitimine kadar Eğitim Fakültesi Öğrenci İşlerine tek ders sınavına girmek istediği dersi belirten bir dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir.

Değerlendirilen başvurular internet üzerinden 02 ŞUBAT 2017 mesai bitiminden sonra duyurulacaktır.

ÖNEMLİ: Dilekçede, Adınız ve Soyadınız, Bölümünüz, Öğrenci Numaranız, Tek Ders Sınavına gireceğiniz Dersin Adı ile  ilgili Dersin Öğretim Üyesinin Adının bulunması gerekmektedir.