Kosgeb Bilgilendirme Toplantısı

Gümüşhacıköy Hasan Duman Meslek Yüksekokulu'nda

KOSGEB Bilgilendirme Toplantısı

KOSGEB Amasya Hizmet Merkezi Müdürlüğü,  Gümüşhacıköy Hasan Duman Meslek Yüksekokulunda 29.11.2016 Salı günü, saat 13:00 de okul öğrencilerine yönelik Kosgeb'i tanıtma,  işlev ve faaliyetleri ile "Girişimcilik" konusunda bilgilendirme toplantısı yapmıştır.  Amasya KOSGEB Hizmet Müdürü Sayın Bayram Ali KUKUŞ, KOSGEB Uzmanı Sayın Yalçın AKYÖN konuşma ve sunumlarında KOSGEB'i tanıtma,  KOSGEB Destekleri,  İş Hayatı ve İş kurmaya yönelik fikirler hakkında bilgiler vermişlerdir. Programda ayrıca Üniversitemiz Öğretim Üyesi Yrd.Doç. Dr. Erdal ÜNSALAN da "Girişimcilik" konusunda bir sunum yapmıştır. Girişimciliğin tanıtımı yapılarak örnek çalışmalarla girişimcilik konusu anlatılmış, öğrencilerin bilgi sahibi olmaları sağlanmıştır.