30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı

30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayımlayan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay, 30 Ağustos Zaferinin milletimizin birlik ve beraberlik içerisinde yazdığı bir kahramanlık destanı olduğunu söyledi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün emanet ettiği mirası sonraki kuşaklara çok daha iyi koşullarda teslim etme gayreti içerisinde olduklarını vurgulayan Prof. Dr. Metin Orbay, "Türkiye Cumhuriyetinin doğuşunu müjdeleyen 30 Ağustos Zaferinin 92. yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutluyoruz. 30 Ağustos Zaferi, en zor koşullarda, milletimizin birlik ve beraberlik içerisinde yazdığı bir kahramanlık destanıdır. Zaferi bizlere yaşatan Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere; tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, Amasya Üniversitesi olarak; Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve ulusumuzun 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyoruz." dedi.

30 ağustos123