2014 Yılı Yayın Teşvik Kriterleri ve Başvuru Süreci

Öğretim elemanlarımızca Üniversitemiz adresli olarak 2014 yılında yayınlanan makaleler için teşvik uygulamasına ilişkin alınan karar aşağıdaki gibidir;

"Öğretim elemanlarımızca üniversitemiz adresli olarak 2014 yılında yayınlanan makaleler için TÜBİTAK tarafından 2014 yılında uygulanan yayın teşvik kriterlerinin aynen uygulanmasına karar verilmiştir. Araştırmacılarımızın TÜBİTAK tarafından yayın teşviki aldıklarına dair Ödeme Belgesi (Uluslararası Bilimsel Yayınları Teşvik Programı-UBYT sisteminden alınacaktır) ile söz konusu yayınlarının birer kopyasını beyan etmeleri gerekmektedir. Bu iki belgeden herhangi birinin eksik olması durumunda başvurular dikkate alınmayacaktır."

[Önceki Yıllardaki Desteklerinden dolayı; Merzifon, Suluova Ticaret ve Sanayi Odalarına Teşekkür ederiz.]

Tüm öğretim elemanlarımıza önemle duyurulur.

Başvuru Dilekçesi İçin Tıklayınız.

Başvuru Tarihleri: 02.02.2015 - 01.06.2015

Başvuru Yeri: Elif Yüce- Enstitü Sekreterliği