10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kutlama Mesajı

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay bir mesaj yayınladı.

Mesleğini gazetecilik etiğine bağlı kalarak yerine getiren tüm basın emekçilerinin "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü"nü kutladığını dile getiren Orbay yayınladığı mesajında;''Herhangi bir menfaat grubuna bağlanmadan, önyargılardan uzak bir şekilde halkın haber alma hakkını gözetmek zorunda olan gazetecilik mesleği, kuşkusuz yapılabilecek en zor mesleklerden biridir. Gazetecilerin özlük hakları, çalışma şartlarının iyileştirilmesi gibi bir takım konularda problemlerinin olduğunu biliyoruz. Bu problemlerin en kısa zamanda çözülmesini temenni ediyoruz. Üniversitemizde yaptığımız sosyal, kültürel, bilimsel etkinlikleri ve haber değeri taşıyan diğer gelişmeleri kamuoyu ile paylaşma noktasında her zaman yanımızda yer alan Amasya basını başta olmak üzere; mesleğini gazetecilik etiğine bağlı kalarak yerine getiren tüm basın emekçilerinin "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü"nü kutluyorum"  dedi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

Amasya Üniversitesi